Миломира Марића главног уредника телевизије "Хепи" имамо прилику да видимо чешће, док његову изабраницу Весну Радусиновић, познату књижевницу, не виђамо толико често испред малих екрана. За разлику од Миломира, Весна је активнија на друштвеним мрежама, па често дели фотографије из живота и успомене.  

Весна Радусиновић и Миломир Марић већ годинама важе за један од најскладнијих парова на јавној сцени.

Међутим, многима није познато да је књижевница пре него што је запловила у идилични живот са Марићем, била је у браку са Џевдатом Тузлићем, сарајевским новинаром и критичарем са којим је добила сина Ведрана.  

 

 

Весна и Џевдат су се срели сасвим случајно, током посете "Фесту", а када су се нашли за истим столом у "Клубу књижевника" између њих су севнуле варнице. Венчање су обавили годину дана касније. Били су пар који се врло лако запази па су се сви окретали за њима. 

Фотографија Весне Радусиновић са венчања уз опис у свом стилу "На властитом венчању, изузетно расположена" изазвала је бројне реакције, а неки од коментара су и да је баш њен израз лица са фотографије одредио судбину брака који је потрајао врло кратко. Многи се такође слажу да иако нерасположена, уметница изгледа прелепо те да јој сведена пунђа и венчић од цвећа савршено пристају.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Медени месец из снова Софије Рајовић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".