Славна глумица Милена Васић и редитељ Југ Радивојевић дужи низ  година негују складан брак, а њихова љубав је права филмска прича која је почела је још у  раној младости. Њих двоје је живот раздвојио у једном моменту, а први муж Милене Васић ког је заволела у том периоду, мало је познат у јавности.

Док су студирали, Милена је била у вези са садашњим супругом, Југом Радивојевићем. Веза се није завршила славно, Југ се оженио и добио сина Вука, док је Милена упловила у брачне воде са Јакшом Ражнатовићем када је имала 22 године и са њим добила  ћерку Лану и сина Николу.

Брак је ипак окончан, а Јакшу који је очарао популарну глумицу нисмо имали прилике да виђамо у њеном друштву.

 

 

Сада је на Инстаграм профилу књижевнице Весне Радусиновић осванула фотографија првог мужа Милене Васић. Јакша је рођак Весне Радусиновић.

Глумица је након развода од бившег партнера обновила везу из младости са директором Београдског драмског позоришта, крајем 2014. године су се венчали, а почетком 2015. године добили су сина Лава.

- Било једном под маслинама - написала је Весна у опису фотографије. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/vesnaradusinovicofficial

 

 

- Југ и ја смо у младости осећали јаку хемију међу нама, а онда се он оженио, а ја сам се удала, па је Југ добио сина Вука, а ја моје Николу и Лану. Након што смо обоје изашли из заједнице, опет смо се састали и ево трајемо. Испричали смо нашој деци причу о нама и рекла сам им: "Једном сам га изгубила, сад бих била глупа да дозволим да се то опет деси" - испричала је раније Милена Васић.

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".