Milomira Marića glavnog urednika televizije "Hepi" imamo priliku da vidimo češće, dok njegovu izabranicu Vesnu Radusinović, poznatu književnicu, ne viđamo toliko često ispred malih ekrana. Za razliku od Milomira, Vesna je aktivnija na društvenim mrežama, pa često deli fotografije iz života i uspomene.  

Vesna Radusinović i Milomir Marić već godinama važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Međutim, mnogima nije poznato da je književnica pre nego što je zaplovila u idilični život sa Marićem, bila je u braku sa DŽevdatom Tuzlićem, sarajevskim novinarom i kritičarem sa kojim je dobila sina Vedrana.  

 

 

Vesna i DŽevdat su se sreli sasvim slučajno, tokom posete "Festu", a kada su se našli za istim stolom u "Klubu književnika" između njih su sevnule varnice. Venčanje su obavili godinu dana kasnije. Bili su par koji se vrlo lako zapazi pa su se svi okretali za njima. 

Fotografija Vesne Radusinović sa venčanja uz opis u svom stilu "Na vlastitom venčanju, izuzetno raspoložena" izazvala je brojne reakcije, a neki od komentara su i da je baš njen izraz lica sa fotografije odredio sudbinu braka koji je potrajao vrlo kratko. Mnogi se takođe slažu da iako neraspoložena, umetnica izgleda prelepo te da joj svedena punđa i venčić od cveća savršeno pristaju.

(Stori)

BONUS GALERIJA: Medeni mesec iz snova Sofije Rajović

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".