Осмог октобра на гејмерској стрим конференцији у Сан Дијегу је током мачевања пенастим мачевима са још једном гејмерком Еди Боут пала са платформе.

Одмах се видело да нешто није у реду, јер је после пада коментарисала да не може да се помери док је лежала у делу где су се сунђери предвиђени да ублаже пад. Услед незгодног пада са платформе је сломила кичму на два одвојена места.

Лекари су јој одмах ставили металну шипку за подршку, а након озбиљних повреда се огласила и Чечикова, наводећи како је бол након ужасне повреде леђа био толико јак да би радије умрла.

- Претходне ноћи сам осећала страшне болове, радије бих умрла. Ово ће бити страшно. - рекла је Чечикова.

Она је изразила захвалност и медицинским сестрама које воде рачуна о њој, наводећи да јој је прање косе дошло као благослов.

- Даме које су ме опрале су озбиљно моји хероји. - рекла је она.

На друштвеним мрежама, њени пријатељи и фанови остављају поруке подршке.

Како пише британски таблоид Сун, најмање четири особе су повређене након скока у јаму током такмичња, али је Чечикова задобила најозбиљније повреде.

Огласила се на Инстаграму

Чечикова се данас поново огласила на свом Инстаграм налогу, са речима како никада није могла ни да замисли да ће се наћи непокретна.

- Данас сам се окупала сунђером и опрала косу. Немогућност да се померим или да урадим било шта за себе је тако тешко. Веома сам захвалана медицинском особљу. Никад нисам мислио да ћу икада бити непокретана. Следећих неколико дана биће изузетно тешки. Јуче сам села и онда провела остатак дана у хистерији и болу. Појавила се спознаја колико бола морате да изгурате. Молим вас, молите се да нађем снаге да издржим данас. Покушаваћу то дан по дан. Али волео бих да ми било који материјал за охрабрење или читање помогне на мом путовању. Хвала свима који навијају за мене! - написала је она.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".