Зоран Кузмановић Муња за последњих педесет година фотографисао је бројне личности са естраде. Забележио бројне догађаје и људе. Познаваоци фотографије тврде да је кандидат за Гиниса судући према броју фотографија које су биле на омотимаплоча и касета.

Зоран је био чувар тајни на естрадној сцени. Тако је сведок да Тома није био заљубљен у Силвану, већ у њену сестру Мирјану Бајрактаревић.  која је погинула заједно са певачицом.

- Могао бих о Томи да причам до сутра. Урадио сам за њега неколико последњих омота албума. Одлазио сам на његове последње свирке у кафани "Кум" код Вука. Свако вече до фајронта. Последњи интервју с њим на ВМА је урадила Зорица Конић, али ја нисам могао да одем да га фотографишем. Лепо је што данас имамо филм о Томи. Међутим, он никада није био заљубљен у Силвану, већ у њену сестру Мирјану. Тадашња редакција Јежа била је прекопута њеног стана у Нушићевој улици, а у близини је била чувена кафана у којој се естрада окупљала... Тома је био много заљубљен, много ју је волео, али је у међувремену улетео један спортиста, првак у боксу, који је и дан-данас жив и који може да потврди ову причу. Мирјана се заљубила, остала је у другом стању и убрзо и настрадала- испричао је Муња за Животну причу у Куриру пре извесног времена.

Фото: Јутјуб принтскрин/dejan sarafimov

 

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Снимање филма ''Јужни ветар''

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".