Тома је био велики пријатељ са многим великим певачима, а један од њих је и Зоран Калезић, који је једном приликом испричао како је Здравковић завршио у болници због судара са тролејбусом.

Фото: Алекса Станковић/В. Данилов

 

- Возио је аутомобил, али никада није положио. Сматрао је да му не треба ако зна да вози. Тад је било завршено да ми положимо, ја први возио, дошао ред на њега, а он каже 'полигони, кромпири'. Уместо да оде на полигон, он је видео једну кафану, ушао у једносмерну с комшијом и рекао му да иду да попију - испричао је Калезић, па додао да га је Тома једном позвао да иду у три ујутру у казино у Панчево, што је он одбио, а онда се десила незгода:

Фото: репринт ТВ Новости

 

- После сат времена зове ме рођак, исто Калезић, начелник на Хируршкој клиници и каже: 'Дођи по овог твог, закрпили смо га'. Ја дођем, њему нога у гипсу, глава замотана, само му је нос штрчао. Он ме тада напао: 'Видиш шта си ми урадио, је л' видиш?'. Кажем му да нисам ја крив што је прошао кроз црвено код Лондона и тролејбус га ударио. Срећом, имао је јак ауто, па је преживео - закључио је Калезић.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".