Прослављени певач Тома Здравковић је оставио неизбрисив траг музици, његове песме су вечне, а емоција коју је преносио је неописива речима.


Он се женио чак четири пута и има двоје деце. Из брака са Славицом је добио ћерку Жаклину 1963. године, док је са супругом Горданом, добио сина Александра.

Син Томе Здравковића је рођен 1978. у Торонту, где и данас живи и ради. Никада се није експонирао у јавности, а једном приликом када се појавио, сви су се сложили да је слика и прилика славног оца. Нажалост, Тома је преминуо кад је Александар имао само 13 година.

Гордана и Тома су своју везу отпочели у Канади, да би се након рођења сина, вратили у Београд. Она је у свему подржавала певача и била му безусловна подршка, а њихов заједнички живот су обележили бројни успони и падови.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Pink

 

‒ Кад сазнају чији сам син, прво ме питају како сам одрастао уз њега. Некада сам се представљао као Александар Саша, да бих избегао терет презимена Здравковић. Био сам премлад када је умро, тек касније сам схватио колико он значи за музику и шта је оставио иза себе. Када су кренуле прве љубави, почео сам да схватам његове песме – рекао је једном Александар.

Не само да Александар физички подсећа на оца, од њега је наследио и таленат за музику, па тако у родном Торонту има музички студио у ком ствара песме и бави се уметношћу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".