Zoran Kuzmanović Munja za poslednjih pedeset godina fotografisao je brojne ličnosti sa estrade. Zabeležio brojne događaje i ljude. Poznavaoci fotografije tvrde da je kandidat za Ginisa sudući prema broju fotografija koje su bile na omotimaploča i kaseta.

Zoran je bio čuvar tajni na estradnoj sceni. Tako je svedok da Toma nije bio zaljubljen u Silvanu, već u njenu sestru Mirjanu Bajraktarević.  koja je poginula zajedno sa pevačicom.

- Mogao bih o Tomi da pričam do sutra. Uradio sam za njega nekoliko poslednjih omota albuma. Odlazio sam na njegove poslednje svirke u kafani "Kum" kod Vuka. Svako veče do fajronta. Poslednji intervju s njim na VMA je uradila Zorica Konić, ali ja nisam mogao da odem da ga fotografišem. Lepo je što danas imamo film o Tomi. Međutim, on nikada nije bio zaljubljen u Silvanu, već u njenu sestru Mirjanu. Tadašnja redakcija Ježa bila je prekoputa njenog stana u Nušićevoj ulici, a u blizini je bila čuvena kafana u kojoj se estrada okupljala... Toma je bio mnogo zaljubljen, mnogo ju je voleo, ali je u međuvremenu uleteo jedan sportista, prvak u boksu, koji je i dan-danas živ i koji može da potvrdi ovu priču. Mirjana se zaljubila, ostala je u drugom stanju i ubrzo i nastradala- ispričao je Munja za Životnu priču u Kuriru pre izvesnog vremena.

Foto: Jutjub printskrin/dejan sarafimov

 

 

BONUS GALERIJA: Snimanje filma ''Južni vetar''

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".