У самом центру града, Булевар деспота Стефана затворен је за саобраћај до 20. октобра од Скадарске улице до Цетињске где ЈКП "Београд пут" изводи радове на редовном одржавању, односно замени хабајућег слоја асфалта.

Због ових радова измењене су и линије јавног превоза које саобраћају овуда - 16, 27, 27Е, 27Н, 32Е, 32Н, 35, 43 58 и 95 и минибус линије Е2, Е6.Осим тога, већ скоро месец дана за саобраћај су затворене улице Илије Гарашанина и Мајора Илића од Таковске до улице Добре Митровића.

Радови би овде према плановима требало да трају до предстојеће суботе. Звог ових радоваи линије јавног превоза 65 и 77 преусмерене улицом Краљице Марије до Таковске.

Радови у ове две улице резултирале су тиме да су у мањим, околним улицама, које иначе нису пуно прометне, сада стварају огромне гужве.

До краја октобра требало би да се заврше и радови у Крунској улици, која је затворена за саобраћај од раскрснице са Баба Вишњином до раскрснице са улицом Књегиње Зорке у смеру ка тој улици.

У улици Маријане Грегоран на Карабурми у току су радови на реконструкцији водоводне мреже који ће трајати све до пред крај марта месеца.

До краја месеца Београдски водовод и канализација врши радове на реконструкцији дистрибутивне мреже и регулацији саобраћајница на Врачару у Молеровој од крунске до Кичевске улице до 29. октобра, након чега почиње следећа фаза од Кичевске до Хаџи Ђерине где ће радови да се изводе до 31. октобра.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".