ЛАВ

Лавови важе за праве заводнике и никада им није проблем да први приђу, уделе комплимент и на тај начин отпочну удварање. Међутим, ове јесени им ће кроз главу пролазити једна стара љубав из блиске прошлости. Очигледно да је она оставила јак утисак на вас, а нећете се либити да је позовете и поново остварите контакт. Немојте да очекујете ништа више од необавезног секса, а врло је могуће и да ћете се разочарати јер та особа више није иста каква је некада била.

Фото: Профимедиа

 

ШКОРПИЈА

Таман кад сте пожелели да започнете нове ствари и коначно ставите прошлост иза леђа, неко из вашег окружења ће утицати на поновни повратак у њу. Подпашћете под утицај те особе и коначно попустити, а лепе тренутке које сте некада имали само ће додатно да вам олакшају да пресечете и помирите се са старом љубави. Немоје да се правите као да ништа није било, већ лепо седните и попричајте како бисте били своји на своме, пише "Ало".

Фото: Профимедиа


ВОДОЛИЈА

Током јесени 2022. године Водолије ће упасти у одређену меланхолију. Упорно вам недостаје особа која вам је много значила, а изненадни сусрет ће то додатно појачати. Иако сте имали одређене несугласице, ставите их по страни. Покушајте да останете смирени, уколико вам је и даље стало до те особе. Некад је добро да се водите више инстинктом, него срцем.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".