Бик

Бикови, којима влада Венера, у стању су да створе посебну атмосферу око себе и да се сви у њиховом друштву осећају пријатно. Они без напора могу да заведу онога ко им се свиђа. За ту „моћ“ могу да захвале својој владарки, Венери. Ова је задужена за све што има везе са задовољством, тако да су људи рођени у знаку Бика у сталном и блиском контакту са свим својим чулима. Њихова повезаност са другом кућом новца даје им жељу да поседују и материјалне ствари и романтичне партнере у исто време.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Ви не кријете своја осећања и жеље, па сте због своје отворености и смелости у стању да заведете свакога. Ви знате како да своју вредност искористите за своје самопоуздање како бисте добили оно што желите. Ваш владар је Сунце, тако да привлачите и заводите без улагања много труда. Лав је повезан са петом кућом романтике, забављања и флертовања због чега сте тако успешни у освајању!

Вага

Вашим знаком влада Венера, заштитница љубави, а поседујете и јединствен дар да се ускладите са апсолутно било којом особом. Ви сте неко коме је партнерство природно, вас други људи привлаче. Пошто сте тако природни и спонтани, ваши потенцијални љубавници се потпуно опусте у вашем присуству и изгубе разум!

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Постоји разлог зашто су Шкорпије живо оличење страсти и неодољиве привлачности. Ви сте по великим утицајем Плутона, планете магнетизма и осме куће секса и табуа. Ви сте веома мистериозни и тајанствени, та ваша природа је део вашег шарма. Ви не откривате све, већ нешто оставите и машти, а то је оно што привлачи друге. Умете да их натерате да падну под вашу чаролију и забораве на све остало.

БОНУС ВИДЕО:

НЕОДОЉИВО ПРИВЛАЧНИ: Ово су највећи заводници хороскопа

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".