БИК

Ово је месец повећаних трошкова и огромних издатака. То је нешто што вам црпи енергију и имате утисак да се никада нећете ослободити дугова и да вам се новац просипа кроз прсте. Послови које сте започели не иду онако како сте заимислили. Чини вам се да се да узалудно трошите енергију, а резултате нигде не видите. Будите благи према себи, дпустите телу и мозгу одмор. Оно што не морате данас да урадите, оставите за сутра или за нердни период који ће бити далеко повољнији.

Фото: Профимедиа

 

ШКОРПИЈА

Након лета упали сте у стање летаргије и благе депресије. Око свега се двоумите и ништа вам не делује довољно добро. Полет који сте имали, као да је потпуно нестао. Иако то уопште није ваш стил, вама је неопходно да будете сада сами, да размишљате и ћутите. Могући су и изненадни трошкови. Потрудите се да у овом периоду не улазите у сукобе, јер могу да вас коштају много више него иначе.

Фото: Профимедиа

 

РИБЕ

Ово дефинитивно неће бити ваш месец. Познато је да сте и превише емотивни, а сада ће то бити баш изражено. Искључиво ћете се фокусирати на себе и своје емоције и потпуно ћете занемарити партнера и људе око себе. Ако нисте у могућности да сагледате свет и из њихове перспективе, онда је најбоље да се повучете. Нагле промене нису препоручљиве јер вам ништа добро неће донети. Сачекајте да се ситуација разбистри јер следећи месец може да вам донесе много сјајних прилика, како на љубавном, тако и на пословном плану.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".