LAV

Lavovi važe za prave zavodnike i nikada im nije problem da prvi priđu, udele kompliment i na taj način otpočnu udvaranje. Međutim, ove jeseni im će kroz glavu prolaziti jedna stara ljubav iz bliske prošlosti. Očigledno da je ona ostavila jak utisak na vas, a nećete se libiti da je pozovete i ponovo ostvarite kontakt. Nemojte da očekujete ništa više od neobaveznog seksa, a vrlo je moguće i da ćete se razočarati jer ta osoba više nije ista kakva je nekada bila.

Foto: Profimedia

 

ŠKORPIJA

Taman kad ste poželeli da započnete nove stvari i konačno stavite prošlost iza leđa, neko iz vašeg okruženja će uticati na ponovni povratak u nju. Podpašćete pod uticaj te osobe i konačno popustiti, a lepe trenutke koje ste nekada imali samo će dodatno da vam olakšaju da presečete i pomirite se sa starom ljubavi. Nemoje da se pravite kao da ništa nije bilo, već lepo sednite i popričajte kako biste bili svoji na svome, piše "Alo".

Foto: Profimedia


VODOLIJA

Tokom jeseni 2022. godine Vodolije će upasti u određenu melanholiju. Uporno vam nedostaje osoba koja vam je mnogo značila, a iznenadni susret će to dodatno pojačati. Iako ste imali određene nesuglasice, stavite ih po strani. Pokušajte da ostanete smireni, ukoliko vam je i dalje stalo do te osobe. Nekad je dobro da se vodite više instinktom, nego srcem.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".