Ловачки Месец

Пун Месец у Овну носи специфичан назив "ловачки", јер симолизује ловца који је сигнализирао време за одлазак у лов, али и хладну зиму.

Сам израз "ловачки Месец" први пут се помиње у Оксфордском речнику енглеског језика из 1710. године. Други назив за "ловачки" Месец је и "крвави Месец" који се везује са бојом крви из лова, али и променом боје јесењег лишћа.

Астролози упозоравју да је пун Месец у Овну веома јак и да представља својеврсни астро аларм на који треба да обратимо пажњу.

 

Све потиснуто у нама испливава на површину

Пун Месец у Овну буди у нама потребу за брзим реаговањем, истеривањем правде, али и неконтролисаним реакцијама.

Како ће Плутон, планета која је до данас ишла ретроградним ходом да промени свој ход, то подразумева да ће све оно што смо месецима потискивали да исплива на површину.

Уколико сте незадовољни на неком животном пољу, као што је рецимо посао или љубав, имаћете потребу хитно да реагујете, дате отказ или удаљите од партнера за којег ћете сматрати да вам не поклања довољно пажње.

Пун Месец у Овну је јак и представља заправо припрему за напад, као својеврсну побудну која ће коначно ескалирати у догађај.

Наредни дани иза 9. октобра су кључни, јер треба да пробамо да не реагујемо бурно у ситуацијама које ће деловати као да се одвијају без контроле. 

Пун Месец у Овну најтеже ће пасти Овновима, Јарчевима, Раковима и Вагама.

ОВАН

Пред вама је изазовна недеља јер ће вас пун Месец навести да мислите да морате да донесете неке одлуке по сваку цену. То је као експлозија у нама самима, која ће нас натерати да повучемо потезе који ће итекако променити нашу судбину. Колики год бес да будете осећали, пробајте да се исконтролишете сутра када вам буде најтежи дан у недељи.

ЈАРАЦ

Пун Месец у Овну ће се одиграти у вашем четвртом пољу, који ће утицати на ваш породични живот. Једна особа која вам је блиска, то може да буде родитељ, урадиће нешто што ће у вама изазвати емоције због којих ћете бурно реаговати. Поједини Јарчеви могу да се селе у овом периоду.

РАК

Пун Месец у Овну односи се на пословну ситуацију. И једно је сигурно, све оно што вам је сметало на послу претходних месеци од сутра ће кулминирати. Уколико сте покушавали да останете пробрани, сутра ћете схватити да то неће бити могуће. Припадници вашег знака пожелеће хитно да мењају посао и то је извесно у наредним данима.

ВАГА

Овај астро догађај односи се на ваше поље партнерства. То је нешто што ће у вама изавати бес, љутњу и немогућност рационално да реагујете. Брзо ћете реаговати на неки догађај који лако може да промени ваш однос са партнером, али на горе. Поједине Ваге, колико год тежиле да имају животни баланс, сутра ће схватити да је таква позција немогућа у наредним данима.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".