Изглед младог глумца Алексеја Бјелогрлића на фотографији коју је недавно објавио на свом Инстаграм профилу изненадила је све.


Наиме, он је на слици обучен у војничку униформу, са цигаретом, у шуми, што подсећа на војнике које су се борили на фронтовима за време великих ратова и буна, бранећи своју земљу. На фотографијама се могу видети и друге колеге глумци, јер Алексеј вероватно снима нови пројекат који за причу има одређену историјску подлогу у виду неког боја или битке. Иако млад, Алексеја је публика имала прилике да гледа у неколико домаћих телевизијских остварења, која су имала велику гледаност и одзив код публике, као што су: "Сенке над Балканом 2" у којој је тумачио лик Станислава.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/bjelogrlicaleksej

 

Поред поменуте улоге, Алексеј је играо малог Тиркета у филму "Монтевидео, Бог те видео", док је епизодне улоге имао у серијама "Жигосани у рекету" и "Јужни ветар". Публику очекује нови пројекат у којем ће младог глумца који полако, али сигурно гради своју каријеру гледати у новој улози. Алексеј је дипломирао на Факултету драмских уметности у класи професора Драгана Петровића Пелета, а осим што је имао прилике да глуми у домаћим серијама, добио је прилику да заигра у представи Југословенског драмског позоришта "Широка земља" Артура Шницлера.

Млади глумац се први пут на малим екранима, појавио као дечак, сада већ давне 2010. године у филму Драгана Бјелогрлића "Монтевидео" у којем је у првом делу играо дечака Тиркета, док је у другом делу тумачио лик десетогодишњег фудбалера. Пре него што је уписао факултет, имао је прилику да заигра на даскама које живот значе, када је стао на сцену Народног позоришта у комаду "Добро памтим све", којег је режирао Драган Бјелогрлић поводом 70 година фудбалског клуба Партизан. У поменутом комаду је играо раме уз раме са великанима српског глумишта као што су: Предраг Ејдус, Ненад Јездић и Нада Шаргин.

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Бољи живот"

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".