Рада Манојловић протеклих дана једна је од главних тема јавности, а турбуленције у њеном приватном животу не престају.

Наиме, након што је јавности саопштила да је раскинула дугогодишњу везу са колегом Харисом Берковићем, певачица се нашла у центру скандала када ју је бивши ријалити учесник, Дарио Шогоровић, оптужио да му је наплатила сексуалне услуге.

 

 

- Ко највише плати, дајем снимак из хотела. 10.000 евра сам је платио, али нема ствари шта јој нисам радио за тај новац - написао је без срама Дарио, који је том приликом злоупотребио заједничку фотографију коју има са Радом, а која је настала на једном њеном наступу.

Како се сазнаје од извора блиског певачици, Манојловићева је одлучила да случај пријави полицији и да затражи заштиту од надлежних органа за насиље које трпи.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/сороговицмусиц

 

 

- Рада уопште није скандалозна личност, остала је у шоку када је фан злоупотребио њихову фотографију и оптужио је да је наплаћивала сексуалне услуге. Познато је да је Рада јако везана за породицу, да се трудила да их никада не обрука. Због тога јој је јако тешко пало то што се њено име доводи у везу са проституцијом - рекао је на самом почетку разговора извор који открива да певачица не планира да седи скрштених руку.

- Одлучила је да случај пријави полицији, тражиће заштиту надлежних органа. Дарија ће пријавити за сајбер насиље, за клевету и душевну бол. Рада је дуго година присутна на естради и свесна је да је Шогоровић желео само тренутак славе преко њеног имена, али ово не планира да опрости. Он већ годинама жели да постане популаран, пошто то није успео учешћем у ријалитију, смислио је подмукао план да Раду отпужи да се бавила најстаријим занатом.

 

 

Иначе, Манојловићева се овим поводом огласила и на свом Твитер профилу, те је цитирајући свог оца послала јасну поруку Дарију.

- Апропо извесне персоне која на бедан начин покушава да дође до пажње јавности преко мог имена. Мој паметни тата је увек имао неку изјаву која ми се уреже у мозак. Давно је за овакве случајеве говорио: "Ћерко, буди срећна, од толико лудака на слободи, теби се накачио само један". Добиће тужбу, па нека настави да лаје - написала је између осталог Рада.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Милша - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".