Razlika u godinama bila je zanimljiva hrvatskim medijima, a Milanu su smetali naslovi koje je mogao da pročita na temu njegove i Ninine emotivne veze.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

 

- Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam mnogo o sebi. Nisam ni znao tada da će to da privuče medije. To je više, doduše, hrvatski mediji su povukli zbog nje. Onda je to malo prešlo kod nas, srećom, nedovoljno. Ali, bilo je grozno. Kontekst u koji su stavljali bio je poprilično jadan... Bio sam užasno besan - ispričao je Milan 2017. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

 

Nina i Milan upoznali su se u Beogradu, 2014. godine, kada je ona u srpskoj prestonici gostovala sa predstavom "Kako smo preživele".

Milan je tada tek diplomirao glumu i postao član Jugoslavenskog dramskog pozorišta.

Svoju romansu nastavili su u Zagrebu, kada je Milan tamo igrao Gavrila Principa u predstavi "Mali mi je ovaj grob".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

 

Neretko su se mogli videti na javnim događanjima, kao i u romantičnoj šetnji zagrebačkom špicom ili na koncertima, poput festivala InMusic. Milan se, pisali su hrvatski mediji, jako dobro slagao i sa Nininom ćerkom Rozom iz glumičinog braka s glumcem Tvrtkom Jurićem.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

- Može da me osvoji samo lud i slobodan muškarac poput mene. LJubav je sloboda i ništa na svetu ne može ti dati takav osećaj kao kad se zaljubiš. Iščupati stablo, pokisnuti skroz go kada je najhladnije, preplivati Jadransko more... Odmah bi me osvojio frajer koji se ničega toga ne bi plašio - izjavila je jednom prilikom Nina na temu ljubavi, za hrvatske medije.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".