Маја Николић озбиљно се увредила због коментара Гоце Тржан упућене Сандри Решић да води рачуна шта ће да каже о Маји јавно јер, како је рекла, "навући ће озбиљну беду на врат".

Наиме, Певачица је огорчена на колегиницу, а нетрпељивост између њих две траје већ дуже време. Позната по бритком језику, Николићева је одмах почела да сипа увреде и прозивке на рачун Тржанове.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Коментар Гоце Тржан није ме много изненадио, али сам видела да је јако зла. То ја знам и приватно већ годинама. Људи нас знају само са телевизије, не знају нас приватно. Гоца је стала у "Ами Џију" на Сандрину страну и рекла: "Немој да коментаришеш Мају, навући ћеш себи беду на врат!" Мржња Гоце Тржан према мени потиче још од "Пинкових звездица", када је она била члан жирија и када је детету које је певало моју песму "Одлази" рекла да не пева те песме јер моја песма није за децу. Већ сам тад видела колико је љубоморна и да ме мрзи - рекла је Маја, па онда прешла да коментарише Гоцин приватни живот.

Фото: В. Данилов

 

 

- Само ћу јој рећи да је она сама себи навукла беду на врат удајом за Маринковића, од кога неће моћи да се опере до краја живота. Цела нација зна да је била са једном будалом и да му је родила дете. То значи да је и она будала. То је њен избор. Нисам јој ја бирала Ивана. Она је једна бабадевојка која би требало да подржава своје колеге који боље певају од ње. Ивана Петерс пева боље од ње, тако и ја певам боље од ње. Зато је и са Иваном била у конфликту. Погледајте како она стари и како она сада изгледа, а како је изгледам, моје лице и њено лице - додала је певачица.

Маја је ударила и на Гоциног садашњег супруга, бубњара Рашу Новаковића, али и на њен ријалити који се емитује на једној телевизији.

- Није велики успех у животу удати се за мужа кога плаћаш 50 евра као бубњара и кога треба да издржаваш целог живота. Толико коштају бубњари по наступу за вече, ја цео живот радим са бендом. Јако је тешко данас бити са мушкарцем кога треба да финансираш цео живот. Видећемо да ли ће тај брак опстати. Тај њен ријалити је последња сламка спаса. Она нема хит још од групе "Тап 011", није актуелна. Ко да је неко жељан да гледа интиму Гоце Тржан?! Људи јој се подсмевају. Какав она има ријалити? Гоца као сеоска млада? Шта има да гледамо ту? Како се дрпа са мужем на веш-машини? Где је ту гламур као у "Задрузи"? - завршила је огорчена Маја.

Фото: В. Данилов

 

 

Огласила се и Гоца Тржан, која се јако изнервирала кад је чула шта је све Маја изјавила за њу.

- Немам шта да коментаришем Мају Николић. Појма немам шта је изјавила, нити ме занима. Рекла сам да не коментаришем људе који мене коментаришу. Говорећи о другима говориш о себи. Увек је то тако. Заболе ме дупе, је*оте, шта је рекла Маја Николић! Ја је узела у уста нисам, нити сам јој стала на сенку. Нек више сјаше са мене, је*оте - поручила је изнервирана Гоца.

(Курир)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Брена - концерти

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".