Млади глумац чија је каријера у успону, Милан Марић имао је прилику да упозна и да поразговара са Наоми Кембел.

Милан је одушевио публику у филму "Тома" и серији "Државни службеник"а нема сумње да ће се његовом глумом одушевити и једна од  најпознатијих светских манекенки данашњице Наоми Кембел. Они су се  срели на ''Недељи моде'' у Милану,. 

Наоми је ходала пистом на ревији једног познатог бренда, док је истој присуствовао и Марић, који је иначе једно од главних промотивних лица овог бренда за наше тржиште.

 

 

- Милан је, као и сви гости, прошетао црвеним тепихом с гостима из целог света. Присуствовао је из првих редова и самој ревији, где је највећу пажњу привукла Наоми Кембел, која је својим ходом и изгледом очарала све присутне - прича  извор и наставља:

- Након дефилеа, гости су отишли на афтерпарти, где су се Милан и Наоми и упознали. Провели су неко време у срдачном разговору. Он јој је упутио низ комплимената, а она му се захвалила. Видело се да су јој похвале баш пријале. Марић јој је објаснио да је он глумац из Србије, споменуо јој је неколико улога које је одиграо у филмовима и серијама. Одушевила се кад је чула да је из Србије. Рекла му је да је била у нашој земљи и да носи само лепе успомене из наше земље, као и да је требало прошле године да дође опет, али да је ситуација с пандемијом коронавируса пореметила те планове.

Фото: Профимедиа/В.Данилов

 

Манекенка је нашем глумцу обећала да ће погледати његове филмове чим ухвати слободно време, а Марић је рекао пријатељима да је Кембелова уживо још лепша и да му је сада јасно зашто је зову "црна пантера" - завршава извор за Курир.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума глумца Предрага Преже Милинковића

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".