Приликом разговора са психијатром у емисији, која се емитује на једној телевизији певачица Наташа Беквалац осврнула се и на детињство које је, иако је било срећно, било прожето стварима које су је болеле и трајно обележиле.

Фото: АТА имагес

 

 

Мислим да сам касније у животу постала жељено дете, али у тренутку када је мој тата сазнао да је добио још једну девојчицу није био пресрећан. Касније сам сазнала за ту породичну причу и то ми је, као женском детету, створило проблеме - искрено је испричала Наташа.

- Не могу да се пожалим да ме родитељи нису волели, и сада сам вољена, имамо дубоке, предивне односе, али понекад су тај порив и жеља мог оца да добије сина, а има три ћерке, преовладавале, те смо се све три у неком животном периоду осећале мање вредно - рекла је Наташа, па наставила:

Фото: АТА имагес

 

 

- Можда баш зато толико гласно парадирам за једнакост и љубав. Можда одатле и потичу проблеми са којима сам се сусретала у љубави. Моје сестре би вам рекле да сам ја била омиљено дете наших родитеља, али из моје перспективе то није изгледало тако. Мени је само било поклоњено највише пажње јер сам била најврцавије и “најпроблематичније” дете, па ме је самим тим било најтеже васпитати - додала је уз осмех Беквалчева.

- Била сам најмање послушна. Јако рано у животу сам осетила проблем ауторитативног тате који је тај свој ауторитет спроводио на начин који би се назвао строгошћу. Мени је тај начин био груб и можда сам зато тако нежан родитељ својим ћеркама - закључила је она.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".