Певачица Северина Вучковић је пре много година када је била на почетку каријере волела једног рокера. 

Од самог певачициног појављивања, медији су били заинтересовани за њен приватни живот, поготово љубавни. Многе је интересовало кога љуби популарна певачица која се трудила да свој приватни живот заштити од јавности. 

 

Међутим, Северина Вучковић није успевала да сакрије баш све детаље, па су се у јавности открила имена неких њених љубави.  То се догодило са  првим који ју је волео толико да ју је запросио, а она му рекла "да". 

Реч је о раној љубави током деведесетих, Алену Марином из групе "Којоти". Љубав није имала дуг век, али Севе и Ален су се лудо волели, а рок музичар је питао певачицу да се уда за њега и она је пристала. Испоставило се, међутим, да им није суђено, а пар је и након раскида остао у добрим односима.

Ален је једном приликом истакао да су медији били против њега:

– Она је популарна и хризматична особа. Прегрубо је рећи да су ме медији због ње стигматизовали, али су се понашали као да их је она преварила са мном – изјавио је он својевремено.

Рок певач осим што је своју каријеру започео у музичким водама, којом се и данас бави, опробао и у још једној уметности- прављењем необичних лампи. 

 Данас је породичан човек: 

– Старење је процес на који нико није имун и немам проблема с прихватањем те чињенице. Здравље ме добро служи, да куцнем у дрво, а што се тиче физичког изгледа, никад нисам био тип мушкарца који воли проводити време испред огледала, а и карактером сам такав да увек настојим да ми чаша буде барем полупуна. Бити породични човек доноси одређене сатисфакције у протоку времена. Имам складан брак и јако драгу и лепу супругу, отац сам и очух двеју девојчица, односно девојака, које ме јако често испуњавају поносом. То је јако добар осећај – истакао је пре неколико година.

(Глоси)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Маја Маријана

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".