Pevačica Severina Vučković je pre mnogo godina kada je bila na početku karijere volela jednog rokera. 

Od samog pevačicinog pojavljivanja, mediji su bili zainteresovani za njen privatni život, pogotovo ljubavni. Mnoge je interesovalo koga ljubi popularna pevačica koja se trudila da svoj privatni život zaštiti od javnosti. 

 

Međutim, Severina Vučković nije uspevala da sakrije baš sve detalje, pa su se u javnosti otkrila imena nekih njenih ljubavi.  To se dogodilo sa  prvim koji ju je voleo toliko da ju je zaprosio, a ona mu rekla "da". 

Reč je o ranoj ljubavi tokom devedesetih, Alenu Marinom iz grupe "Kojoti". LJubav nije imala dug vek, ali Seve i Alen su se ludo voleli, a rok muzičar je pitao pevačicu da se uda za njega i ona je pristala. Ispostavilo se, međutim, da im nije suđeno, a par je i nakon raskida ostao u dobrim odnosima.

Alen je jednom prilikom istakao da su mediji bili protiv njega:

– Ona je popularna i hrizmatična osoba. Pregrubo je reći da su me mediji zbog nje stigmatizovali, ali su se ponašali kao da ih je ona prevarila sa mnom – izjavio je on svojevremeno.

Rok pevač osim što je svoju karijeru započeo u muzičkim vodama, kojom se i danas bavi, oprobao i u još jednoj umetnosti- pravljenjem neobičnih lampi. 

 Danas je porodičan čovek: 

– Starenje je proces na koji niko nije imun i nemam problema s prihvatanjem te činjenice. Zdravlje me dobro služi, da kucnem u drvo, a što se tiče fizičkog izgleda, nikad nisam bio tip muškarca koji voli provoditi vreme ispred ogledala, a i karakterom sam takav da uvek nastojim da mi čaša bude barem polupuna. Biti porodični čovek donosi određene satisfakcije u protoku vremena. Imam skladan brak i jako dragu i lepu suprugu, otac sam i očuh dveju devojčica, odnosno devojaka, koje me jako često ispunjavaju ponosom. To je jako dobar osećaj – istakao je pre nekoliko godina.

(Glosi)

BONUS GALERIJA: Iz mog butika - Maja Marijana

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".