Наш познати бизнисмен Милан Поповић био је у браку са хрватском певачицом Северином Вучковић и из тог брака имају заједничког сина Александра.

Након што је окончао брак са Северином упознао је Бојану и са њом свио породични дом. Његова друга супруга је од њега млађа чак 28 година, атркативна је плавуша и сушта је супротност његовој првој супрузи.Милан и Бојана добили су из велике љубави два сина, Милана и Ђорђа, а овај познати пар је пре неколико месеци поделио с јавношћу лепе вести о томе да ће у њихов дом ускоро стићи и треће дете. Овог пута у питању је девојчица, због чега су неизмерно захвални Богу.

 

 

Супруга Милана Поповића не воли јавно да се експонира, а бизнисмен је о њој за медије својевремено говорио као о жени за пример.

- С њом нема свађе и препирања чак ни сада кад је у другом стању, кад жене и те како знају да буду хировите. Мила је, драга и дивна је мајка, а то ми је веома важно - рекао је једном прииком Милан за домаће медије. 

Да подсетимо, Северина и Милан су већ дуго у веома лошим односима, а певачица се тек недавно изборила за своје право да буде са сином.

Милан је у више наврата говорио да је Северина неко ко због природе посла којим се бави нема довољно времена да се бави дететом и да је то разлог због којег дете треба да буде с њим.

Ипак, Северина се са тим није сложила па су правду потражили на суду. 

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".