Фудбалски менаџер је изгубио породицу јер је на све начине покушавао да врати певачицу, због чега је ушао у рат са мајком Ољом и оцем Драганом Којићем Кебом.

Фото: АТА имагес

 

 

 Којић је напустио родитељску кућу, у коју се није вратио ни после развода. Његов отац је инсистирао на томе да поднесе захтев за развод, али он то није учинио док Севе није поднела папире. Био упоран - Игор се одселио из породице јер су они пре свих видели шта Северина ради с њим. Он то није тако схватао и на све начине је покушавао да је врати. Чак је и себе кривио за њихов растанак. Када је схватио да су Оља и Драган жестоко против њиховог брака и такве заједнице, која је очигледно била из неког интереса, покушали су да му отворе очи, али узалуд. Ишао је за њом у Загреб и на све начин покушавао да поново буду заједно и реше несугласице, по цену да му се родитељи никада не обрате, прича саговорник.

Према његовим речима, Којић нема намеру да се враћа на Бежанијску косу, где су живели. - Не знам тачно какви су њихови односи јер су у кући биле озбиљне свађе да се цео крај тресао. Улазили су у сукобе јер су певач и његова жена покушавали да сину отворе очи, али није вредело. Месецима је јурио за женом и на крају се завршило разводом. Могу вам рећи да се сад опоравио од свега. Има нови живот, само још да се стабилизује с породицом и то је то, завршава извор.

Иначе, Којић и даље не жели да прича о браку с познатом певачицом. Док су били заједно, често је на друштвеним мрежама испољавао емоције према њој у виду стихова и показивао свима колико му значи. Када је пукла тиква, он је на неко време угасио Инстаграм, да би недавно објавио фотографију са Северининим бившим вереником Миланом Поповићем. Њих двојица су успели да изгладе све несугласице које су имали, а Вучковићевој се, према писању хрватских медија, нимало није допало када их је заједно видела на Поповићевој јахти како уживају крстарећи Јадранским морем.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".