Аутентична певачица Беби Дол последњих неколико месеци се потпуно повукла из јавног живота, јер се посветила неговању болесне мајке Магдалене, али ју је снашао још један проблем - и њена тетка се разболела.

- Ситуација је додатно закомпликовало погоршање здравственог стања њене тетке, због чега је прешла да живи код ње. Водећи рачуна о две старије и болесне жене, јурећи свакодневно са једне на другу страну града, живот јој је постао веома хаотичан - изјавио је извор близак певачици за "Глорију".

Фото: В. Данилов

 

Иако је прошле године имала заказане наступе, сада је то морала да остави по страни што утиче на њене финансије.

Пре неколико година се удала за Американца српског порекла Алексу Тодоровића, а потом је променила и име, те је сад Даница Тодоровић.

- Драгана је име које ми је дато на рођењу по жељи најбољег пријатеља мог оца Драгана Пљакића. Име Даница сам добила на крштењу од свештеника када сам имала три месеца. Као Даница или Дана сам била позната међу мојим блиским пријатељима. То име је било као нека шифра када бисмо једни другима говорили да се окупљамо код мене. Тодоровић је презиме мог супруга које сам прихватила пре две и по године када смо се венчали, из поштовања према његовом пореклу и доброти - рекла је она.

Фото: В.Данилов

 

- Он је рано остао без родитеља, а тиме и породице. За само шест месеци изгубио је мајку и оца, обоје због најтеже болести, и желела сам да овим чином покажем његовој мами, ако нас види од некуд, да волим и поштујем њиховог сина. Уопште се нисам двоумила да ли да будем Тодоровић, ма нисам ни трепнула - рекла је Беби Дол.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Певач Дино Дворник

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".