У самој емисији било је речи и о томе колико је љубав променила певача, а како године пролазе све га мање дотичу медијски натписи. Највише му смета што је телефон свакоме доступан и што могу да се направе разне приче о готово свакој личности: 

- Одавно је то престало да ме занима. Проклињем оног који је измислио ове телефоне и остале смарт глупости... То је пакао! Сад свако може да се слика кад хоће. Скоро су ме сликали на трафици, дошао сам да нешто узмем, ту су ме сликали, па медији смисле неку своју причу, што сам стао ту, па се као нешто бахатим... Али навикао сам на то, одавно је то престало да ме нервира. Некад ме и изнервира, али што сам старији, више ме нервира та чињеница што ти људи лупају такве глупости, жао ми је њих. Нема никаквог смисла, лупетају глупости - прича Лукас, па истиче да му обожаваоци његове музике често прилазе:

Фото: АТА имагес

 

- Прилазе ми људи. Наша земља је релативно мала, не постоји фора да будеш нека звезда које је неприступачна и која глуми нешто. Дођу људи, виде ме, јаве се... Нема у Србији места да ми сад као неке звезде глумимо амерички или тај холивудски фазон. Углавном се такви људи декларишу да су препотентни. Њихов живот у Америци је другачији, има доста сталежа, није то као код нас. Ја волим стан, велике станове, ту се лепше осећам, поготово јер сам сам. Дођу ми, наравно, деца, имају своје собе, али кад бих живео у кући, то би било ван града. Сама та прича о неком гламурозном животу, не знам, ја тако не могу да живим. Мене гламур генерално и не интересује - истиче певач.

Лукас ће 3. новембра у "Штарк арени" наступати пред многобројним фановима и направити праву, највећу журку на Балкану, како смо већ навикли када је он у питању.

- Нема неких припрема... Не волим то. То кад ми неко каже: "Спремам се да уђем у студио, спремам се за концерт, идемо у теретеану..." Повраћа ми се! Шта се спремаш?! Да уђеш у студио? Објасните ми како изгледа спремање за улазак у студио. Као, припрема се... Тражи кључ од студија. То кад чујем, није ми добро! То су неке потпуно бесмислене реченице. Не спремам се за концерт. Тражимо кључ од Арене... Шалим се! Спремни смо, биће ту нових песама, биће ту нека фора, ја сам познат по томе - каже Лукас.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".