Цена свакодневних тезги је ''скочила'' а новогодишње ће бити чак и скупље. Извори блиски естради изјавили су ово за медије, а потражња упркос ценама је велика. Хонорари које ће добити певачи је папрена. 

Саша Матић је врло брзо договорио новогодишњу тезгу у Бечу. Прошлогодишња сума коју је зарадио прошле године, била је 50.000 евра, а ове године ће бити десет хиљада већа. 

Фото: АТА имагес

 

Аца Лукас је до краја године заказао велик број наступа,а један од главних јесте  у београдској арени. Ову годину ће успешно закључити новогодишњим концертом у једном луксузном престоничком хотелу за 80.000 евра.

Фото: Петар Милошевић

 

Извор близак естрадним водама, изјавио је да је Ацо Пејовић завршава преговоре за дочек који ће наплатити ове године 80.000 евра.

Фото: Игор Маринковић

 

Наташа Беквалац пре четири дана се вратила са америчке турнеје, те вероватно зато није још прецизирала место наступа, али како смо сазнали од извора блиског певачици после 31. децембра биће тежа за 40.000 евра.

Фото: АТА имагес

 

И Александра Пријовић прати тренд са ценама, па је вредност њеног појављивања у празничној ноћи ове године скочила на 40.000 евра.

Фото: АТА имагес

 

Милица Тодоровић резервисала је место у једном познатом клубу у Штутгарту, а зарадиће 25.000 евра за вече.

Фото: В. Данилов

 

Певачица Светлана Цеца Ражнатовић остаје на првом месту када је у питању зарада. Према информацијама, певачица ће и ове године, када буде заказала концерт за дочек, наплатити ангажман у висини од чак 100.000 евра, преноси "Пинков" портал

Фото: Игор Маринковић

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Миле Китић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".