Владавина Ваге поклапа се с почетком јесени, а промена годишњег доба обично је сјајно време за нове почетке. Сазнајте који ће хороскопски знакови у наредном периоду имати највише среће на свим пољима живота.

Вага

Све ће им ићи од руке, а посебно у октобру, када их очекују значајне промене. Добиће прилику да промене ствари којима нису задовољни па је тако ово време идеално за тражење новог посла или чак за потпуни заокрет у каријери. Самци ће бити неодољиви, те им неће недостајати љубавних прилика, а нове везе имаће много изгледа за успјех. Многе очекује финансијски опоравак.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Након напорне владавине Девице припадници овог знака коначно ће одахнути. Смањиће се обим обавеза, а проблеми који су им задавали главобољу почињу да се решавају. Буди им се оптимизам па ће више уживати у животу, а изласци и дружења улепшаће им свакодневицу. Ово је време нових љубавних прича па ће се многи заљубити, док ће парови изгладити несугласице и усмерити се на будућност.

Водолија

Водолије ће моћи да се похвале сјајним расположењем, великом енергијом и порастом амбиција који ће их подстицати да се више труде око посла. Ово је сјајно време за учење и стицање нових вештина, као и за наставак школовања. Позитивно су им наглашена путовања, а могуће је и пресељење због посла. Октобар им доноси љубавно испуњење, а самце очекује значајан сусрет, док ће се код многих парова пробудити страсти.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".