Шкорпија

Шкорпије вешто манипулишу са људима и њиховим осећањима. Оне имају ширу слику у глави и велике планове, а туђе главе и срца знају да усмере да раде у том циљу.

Њима није никакав проблем да некога искористе за остваривање својих планова, а после да га шутну. Често их боли туђа срећа па налазе начине да је покваре и умање.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Најгора ствар коју Јарац ради да би манипулисао људима је да вас натера да се осећате глупим.

Своје знање користе да наведу друге да ураде баш оно што они хоће, а тиме што вас натерају да мислите да сте глупи и да вам треба помоћ, наведу вас и да следите њих и њихов план.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Рибе лажу и манипулишу из сасвим других побуда. Оне желе да сви буду срећни и зато праве лажну срећну слику стварности или игноришу све оно што квари ту слику. Често се претварају и како би избегли критике или се нашли на удару нечијег беса и учиниће све како не би биле повређене.

Стрелац

Стрелчеви су веселе природе и они не воле напете и неугодне ситуације јер желе да се људи око њих осећају пријатно. Зато често дају лажне комплименте, а друштво забављају сочним причама које знају поприлично да одступе од истине. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".