Vladavina Vage poklapa se s početkom jeseni, a promena godišnjeg doba obično je sjajno vreme za nove početke. Saznajte koji će horoskopski znakovi u narednom periodu imati najviše sreće na svim poljima života.

Vaga

Sve će im ići od ruke, a posebno u oktobru, kada ih očekuju značajne promene. Dobiće priliku da promene stvari kojima nisu zadovoljni pa je tako ovo vreme idealno za traženje novog posla ili čak za potpuni zaokret u karijeri. Samci će biti neodoljivi, te im neće nedostajati ljubavnih prilika, a nove veze imaće mnogo izgleda za uspjeh. Mnoge očekuje finansijski oporavak.

Foto: Profimedia

 

 

Blizanci

Nakon naporne vladavine Device pripadnici ovog znaka konačno će odahnuti. Smanjiće se obim obaveza, a problemi koji su im zadavali glavobolju počinju da se rešavaju. Budi im se optimizam pa će više uživati u životu, a izlasci i druženja ulepšaće im svakodnevicu. Ovo je vreme novih ljubavnih priča pa će se mnogi zaljubiti, dok će parovi izgladiti nesuglasice i usmeriti se na budućnost.

Vodolija

Vodolije će moći da se pohvale sjajnim raspoloženjem, velikom energijom i porastom ambicija koji će ih podsticati da se više trude oko posla. Ovo je sjajno vreme za učenje i sticanje novih veština, kao i za nastavak školovanja. Pozitivno su im naglašena putovanja, a moguće je i preseljenje zbog posla. Oktobar im donosi ljubavno ispunjenje, a samce očekuje značajan susret, dok će se kod mnogih parova probuditi strasti.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".