Близанци

Близанци најчешће остављају веома позитиван први утисак о себи. Чини се да су поштени, искрени и веома отворени. Међутим, у стварности, Близанци имају тенденцију да преувеличају своје заслуге, да себи припишу непостојеће врлине. Можда зато морају редовно да мењају посао, колеге на крају схвате с ким имају посла и одбију да буду пријатељи с лажовима. У љубави лажу како зину, не воле притисак и ако осете да партнер од њих очекује нешто што нису у стању да испуне, слагаће "на кеца".

Фото: Профимедиа

 

Рак

Ракови такође желе да се другима представе као много важнији у друштву и на послу, него што то заиста јесу. Зато стално улепшавају слику о себи, а кад је реч о љубавним однсима - боље их се клоните ако сте особа која не трпи лаж. Није ништа другачија ситуација ни са пријатељима. Рећи ће вам оно што желите да чујете, а не оно што заиста мисле само да вам се не би замерили и да не бисте имали лоше мишљење о њима. Овај знак једностано не уме да престане да лаже, преноси "Мондо".

Фото: Профимедиа

 

Лав

Звезде су обдариле Лавове талентом за глуму и ову особину вршто користе. Они лако могу да промене изглед, расположење и правац разговора. За њих лаж није нешто што има везе са чињеницама, себе виде у најбољем могућем светлу и тако се постављају. А како воле да буду у центру пажње, сваку анегдоту ће улепшати и учинити је занимљивијом, не марећи за то колико су "искривили" чињенице. У љубави лажу ако мисле да треба да партнеру покажу како су сјајни, иако неки њихови поступци не говоре тако. Иначе, овај знак је најтеже уловити у лажи, врло су вешти.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".