Венера ће боравити у свом седишту, у знаку Ваге од 29 септембра до 23 октобра. У том периоду многи ће осетити благодет ове Венере посебно они који имају Сунце, Месец или Венеру у знаку Ваге или имају подзнак у овом ваздушном знаку.

Ова енергија доноси да се осетимо вољено и прихваћено од стране партнера али најбитније осетити љубав према себи и осећати се добро у својој кожи. Задатак ове Венере је да направи баланс у нашем емотивном животу и да разумемо да је давање себе и љубави исто толико важно колико волети и поштовати себе и имати своје границе у емотивном смислу. 

Код Овнова ова енергија се активира директно кроз партнерско поље и указује на могуће сукобе. Јако је важно разумети сукоб као неминовност која пролази и из које се јако брзо излази. 

Биковима је ово веома занимљив период јер активна Венера у овом знаку доноси им веома добре аспекте на плану љубави и јако лепо разумевање што се тиче партнерског односа. Млађи Бикови ће доживети љубавну експанзија. 

Фото: Профимедиа

 

 

Што се тиче Близанаца за њих је ово веома интензиван емотивни период посебно због утицаја Марса у Близанцима. Многи Близанци ће покренути нове љубавне приче са особама у знаку Јарца или Девице. 

Раковима је доста прошлости и ова Венера ставља тачку на многе неквалитетне особе или контакте из прошлости. Најбитније је усресредити се на себе и на тренутна љубавна дешавања. 

Лавови ће бити веома позитивно подстакнути енергијом ове Венере и донети јако важне одлуке до краја октобра. Најважније је што ће поштовати максимално себе и своје жеље и потребе. 

Кад су у питању Девице, за њихова Венера представља право олакшање. Док је Венера била у њиховом знаку имали су осећај да ништа се не покреће онако како треба или како оцекују. Током октобра могућа је нова љубав. 

Сви припадници овог знака, знака Ваге имају ту част да осете јако лепе утицаје ове Венере у њиховом знаку. Многи ће се окренути бившим љубавима а они који су у стабилним везама имају могућност јако лепих и квалитетних одлука до 20 октобра. 

Кад су у питању Шкорпије, ова Венера активира њихово поље тајни тако да је могуће да се активирају особе из прошлости или које су заузете. Савет за њих је да не дозволе да ли их прошлост окупира посебно када је у питању страст. 

 

Фото: Профимедиа

 

 

За све Стрелчеве ово је веома добар период посебно ако планирају неко лепо љубавно путовање. Активна Венера у њиховом хороскопу доноси осећај слободе и осећај прихваћеност и у партнерском односу. 

Што се тиче Јарчева за њих је ова Венера помало напета и нејасна па је партнерски однос подложан променама и сукобима. Многи од њих ће покушати да избегну расправе што је можда најбољи начин да се реше тренутне кризе у љубави. 

Водилијама веома прија ова енергија јер ваздушни знаци Вага и Водолија најбоље се слажу. Ово се односи на покретање нових емотивних али пословних планова између  двоје који су емотивно повезани. 

Риба увек тежи хармонији када су у питању емоције, али у овом случају најважније је препознати да ли и колико треба правити компромис када су у питању односи са партнером.

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".