- Видела сам да се оженио Мишел Гвозденовић, и то баш на мој рођендан! Ненад ми је рекао, пошто чита новине. Ја мислим да му је суђено да се ожени баш на мој рођендан - каже Миљана и додаје да његова изабраница не треба да стрепи од ње.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/miselgvozdenovicofficial

 

- Видела сам му и жену, па слатка је. Нећу их прогањати, нек не брине, на памет ми не пада. Нисам више из тог света, сад сам ја звезда, па мене јуре. На свадбу му не бих ишла јер ме тај човек више не занима, нисам више болесна и не програњам јавне личности.

Миљана је такође прокоментарисала и актуелне сукобе Кристијана Голубовића и Миљана Врачевића са њеним бившим партнером Иваном Маринковићем:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- У праву су људи, у потпуности се слажем са Кристијаном. Кристијан је мом сину поклонио више него Иван, његов отац! Кристијан, кад год га види, да му нешто, проведе мало времена са њим, а Иван је био два пута - једном када се родио, а други пут када сам га ја намолила да дође... И то сврати успут, кад иде код Јелене у Лесковац. Иван је једно ђубре обично, шта да кажем. Ништа нисам очекивала од њега - нити ми треба алиментација, ништа. Намерно нисам уписала име оца јер није хтео да дође да га изведемо из болнице - објашњава Миљана и додаје:

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

- Чуваћу Жељка, бићу му и отац и мајка. Ненад проводи време са њим, јер Жељку треба мушка фигура, а Ненад га много воли. Иван ме не занима, као да нисам ни била са њим.Сада ме је срамота са ким сам била. Миљан Врачевић је такође у праву, поздравља керове преко телевизије, а децу не.

(Пинк.рс)

БОНУС ВИДЕО: