Девојчица

Ако је прва фигура коју сте видели у овој оптичкој илузији била фигура девојчице која седи испод дрвета, порекло ваших страхова су потиснуте емоције из детињства.

- Постоје бројне врсте догађаја који могу обележити дечји ум. Ако нису правилно разрађени, могу се појавити у одраслом добу у облику страхова, зависности, когнитивних образаца и неприкладних жеља - објашњавају стручњаци.

Ваш однос са мајком је кључан за емоционални развој и ако сте, из неког разлога, морали да проводите много времена далеко од ње или сте имали мало или нимало љубави док сте одрастали, све би то могло бити несвесно пројектовано кроз ваше страхове. Ваш најдубљи несвесни страх је: Страх од доношења одлука или преузимања одговорности.

Лептир

Ако је лептир била прва ствар коју сте приметили на слици, то значи да ваш најдубљи, несвесни страх има везе са страхом од смрти или страхом од неживљења и пропуштања шанси. Како тачно, питате се? Лептир је симбол који се традиционално повезује са позитивним значењем, али има и дубље, мрачније значење. Када се појаве у вашим сновима, лептири означавају промену и почетке.

"Духовно значење овог симбола је транспортер душа у загробном животу. То води лептира у свет мртвих."

Јагода

Ако сте у оптичкој илузији прво видели великог лептира, то указује да ваш најдубљи страх потиче од вашег несвесног отпора према љубави. Постављен тачно у центар слике, воће овде заправо представља срце.

"Јагода је одавно представљена као симбол љубави. Па, боља репрезентација би била симбол производа који потиче од љубавног бола."

Према легенди, богиња Венера није могла да престане да плаче након Адонисове смрти, а свака суза која је пала са њеног лица на земљу производила је јагоде, преноси  TimesNowNews.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".