Devojčica

Ako je prva figura koju ste videli u ovoj optičkoj iluziji bila figura devojčice koja sedi ispod drveta, poreklo vaših strahova su potisnute emocije iz detinjstva.

- Postoje brojne vrste događaja koji mogu obeležiti dečji um. Ako nisu pravilno razrađeni, mogu se pojaviti u odraslom dobu u obliku strahova, zavisnosti, kognitivnih obrazaca i neprikladnih želja - objašnjavaju stručnjaci.

Vaš odnos sa majkom je ključan za emocionalni razvoj i ako ste, iz nekog razloga, morali da provodite mnogo vremena daleko od nje ili ste imali malo ili nimalo ljubavi dok ste odrastali, sve bi to moglo biti nesvesno projektovano kroz vaše strahove. Vaš najdublji nesvesni strah je: Strah od donošenja odluka ili preuzimanja odgovornosti.

Leptir

Ako je leptir bila prva stvar koju ste primetili na slici, to znači da vaš najdublji, nesvesni strah ima veze sa strahom od smrti ili strahom od neživljenja i propuštanja šansi. Kako tačno, pitate se? Leptir je simbol koji se tradicionalno povezuje sa pozitivnim značenjem, ali ima i dublje, mračnije značenje. Kada se pojave u vašim snovima, leptiri označavaju promenu i početke.

"Duhovno značenje ovog simbola je transporter duša u zagrobnom životu. To vodi leptira u svet mrtvih."

Jagoda

Ako ste u optičkoj iluziji prvo videli velikog leptira, to ukazuje da vaš najdublji strah potiče od vašeg nesvesnog otpora prema ljubavi. Postavljen tačno u centar slike, voće ovde zapravo predstavlja srce.

"Jagoda je odavno predstavljena kao simbol ljubavi. Pa, bolja reprezentacija bi bila simbol proizvoda koji potiče od ljubavnog bola."

Prema legendi, boginja Venera nije mogla da prestane da plače nakon Adonisove smrti, a svaka suza koja je pala sa njenog lica na zemlju proizvodila je jagode, prenosi  TimesNowNews.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".