Милена Поповић политичарка и народна посланица која је широј јавности позната као удовица српског политичара Оливера Ивановића на којег је пре четири године извршен атентат.

Иако је своју каријеру започела у политици, као активан члан Скупштине, она је завршила историју уметности, а радила је у кабинету премијера у сектору за културу.

Своје школовање Милена је наставила уписавши докторске студије на Мегатренд Универзитету, а ангажована је као предавач на Универзитету у Приштини.

Иако своје пратиоце на друштвеној мрежи Инстаграм неретко обрадује сликама са различиих дестинација и са различитих догађаја, вест о њеној емотивној вези са Игорем Јуричићем је наишла на одобравање, али и на неке негативне коментаре.

Наиме, Милена често заинтересује своје пратиоце на горепоменутој мрежи својим објавама, да ли су то у питању фотографије са летовања, промена изгледа, о којој својевремено није хтела да говори или поруке које су упућене њеном изабранику, тако је и било и овога пута.

Фото: Принтскрин Инстаграм/ milena_bogdan

 

 

Она је поделила текст познатог америчког песника и писца романа Чарлса Буковског који носи јасну поруку о љубави према жени која је самостална, која је јака, самоуверена, која је своја, која је образована.

Упућујући да се у такву жену не заљубљујеш. Да је не заволиш. Јер након тога неће бити повратка назад. Алудирајући можда на њеног изабраника и на њихову емотивну везу.

Фото: Инстаграм принтскрин/milena_bogdan

 

 

Наиме, пар већ дуже време ужива у својој љубави, а својевремено је политичарка изјавила да су Игорова ћерка, као и њен син Богдан од почетка знали за њихову љубав и да су се слагали са њиховом везом.

Па, тако они проводе доста времена заједно у шетњама и породичним ручковима, а њих двоје су отпочели и заједнички живот у Новом Саду у непосредној близини Спенса.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".