Михајло Шаулић се данас венчао Марином Велимировић. Како је знао да је његова свадба највећа жеља покојног оца, Михајло је одржао здравицу у његово име, те расплакао све присутне.

Фото: АТА имагес

 

Михајло никада није крио да му је очев одлазак тешко пао, те да му на тако битан дан, као што је свадба, веома недостаје. Како кажу присутни, емоције су се само смењивале, а посебно када је певач након Михајловог говора запевао Шабанову "Свадбарску песму".

- Михајло ни сада није преболео Шабанов одлазак, чини се да њему све то најтеже пада. Њему је отац стално у мислима, посебно му је тешко што није поред њега. Он је наздравио с гостима, а онда је здравицу, с кнедлом у грлу, посветио Шабану: "Ћале мој, своју свадбу нисам замишљао без тебе. Нисмо се тако договорили, планови су нам били другачији. Знам да нас сада гледаш и да си срећан. Бићеш овде кроз твоје песме, које ће ми оркестар певати пошто тебе нема" - каже извор са лица места и додаје да су се сви присутни најежили када је након говора певач запевао Шабанову песму:

Фото: Игор Маринковић

 

- Када су кренули стихови "Хајде, оче, окити свираче, свират ћемо још боље и јаче, нека чује цела околина да си свога оженио сина", Гоца се расплакала и загрлила с младенцима. Ни Илди, а ни Санели није ништа мање тешко било, али су све стоички поднеле и уживале у очевим ванвременским хитовима.

Након што су Михајло и Марина крунисали љубав, уприличили су велико славље за многобројне пријатеље и чланове породице Шаулић. Иначе, младожења је пре свадбе постао генерални конзул Србије у Цириху, што је био још један разлог да се слави, али у свему овоме Михајлу, који је једино мушко дете из брака Шабана Шаулића и Гордане, покојни отац највише је недостајао и он то није крио.

(Република)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома Шабана Шаулића 1991. године

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".