После победе над Луксембургом 1:0, селекција Србије жели да новом победом обезбеди сигурно друго место, а да 14. новембра нападне Португалију у Лисабону за директни одлазак на Мундијал.

Утакмицу против Азербејџана можете пратити у директном преносу на телевизији Нова С, као и у текстуалном преносу на Телеграфу.

Селектор фудбалера Србије Драган Стојковић Пикси сматра да се фудбал пуно променио и да је против Луксембурга победио бољи тим.

- Утакмица против Луксембурга је била, важна, такмичарска, тако смо је схватили и зато смо и победилил. Они су играли добар фудбал, а оно што ме радује је приступ наших играча, велики број шанси, били смо добро и психолошки припремљени, нисмо имали право на грешку.

- Сергеј Милинковић Савић и Душан Тадић су претрчали по 12 и по километара, Душан Влаховић 11 и по, а Милош Вељковић и Матија Настасић по 11 километара и тиме могу да будем презадовољан. Не можете увек постићи четири или пет голова - рекао је Стојковић.

Утакмицу можете да пратите у директном ТВ преносу на телевизији Нова С, а и у директном текстуалном преносу на Телеграфу.

- Ово што смо приказали у последње две утакмице је добар путоказ, видим и да су навијачи задовољни. Могу да обећам да ћемо се увек борити, играти за гол више, бити тим који увек напада и не боји се ниједне екипе, уз сав респект према свима - истакао је Стојковић.

(Телеграф)