Posle pobede nad Luksemburgom 1:0, selekcija Srbije želi da novom pobedom obezbedi sigurno drugo mesto, a da 14. novembra napadne Portugaliju u Lisabonu za direktni odlazak na Mundijal.

Utakmicu protiv Azerbejdžana možete pratiti u direktnom prenosu na televiziji Nova S, kao i u tekstualnom prenosu na Telegrafu.

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi smatra da se fudbal puno promenio i da je protiv Luksemburga pobedio bolji tim.

- Utakmica protiv Luksemburga je bila, važna, takmičarska, tako smo je shvatili i zato smo i pobedilil. Oni su igrali dobar fudbal, a ono što me raduje je pristup naših igrača, veliki broj šansi, bili smo dobro i psihološki pripremljeni, nismo imali pravo na grešku.

- Sergej Milinković Savić i Dušan Tadić su pretrčali po 12 i po kilometara, Dušan Vlahović 11 i po, a Miloš Veljković i Matija Nastasić po 11 kilometara i time mogu da budem prezadovoljan. Ne možete uvek postići četiri ili pet golova - rekao je Stojković.

Utakmicu možete da pratite u direktnom TV prenosu na televiziji Nova S, a i u direktnom tekstualnom prenosu na Telegrafu.

- Ovo što smo prikazali u poslednje dve utakmice je dobar putokaz, vidim i da su navijači zadovoljni. Mogu da obećam da ćemo se uvek boriti, igrati za gol više, biti tim koji uvek napada i ne boji se nijedne ekipe, uz sav respekt prema svima - istakao je Stojković.

(Telegraf)