Певачица Гоца Тржан је у емисији “Ако проговорим” на К1 телевизији одговорила на инсинуације осуђиваног криминалца и учесника најгледанијег ријалитија ,,Задруга 6" Кристијана Голубовића.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/KONTRA SHOW

 

 

 Кристијан Голубовић је у налету беса, због свађе са Гоциним бившим супругом, Иваном Маринковићем, изјавио како је имао интимне односе са певачицом, након чега је она одлучила да проговори. 

- Као жена која се дуго налази у медијима и дуго сам испред камера, направила сам пуно глупости у животу и признајем их, али бих замолила да ми на терет не стављате оно што баш нисам. Скоро је изашло нешто што ме је потпуно запањило. Била сам шокирана да ме неко узима у уста у таквом контексту.

- Било је врло ружно, непристојно, крајње вулгарно и простачки говорити о особи коју никада нисте упознали само зато да бисте повредили неког другог. То је баш онако ружно. Али с обзиром на то да сам ја у питању, па се рачуна да ће то олако да прође… е, па неће олако проћи. Ипак ћемо о томе мало да попричамо на суду. Ја сам спремна да идем на полиграф за неке ствари – рекла је Гоца Тржан.

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".