Играо је у Манчестер Јунајтеду, Реал Мадриду, Милану, Лос Анђелес Галаксију и Париз Сен Жермену, а у његовој биографији се могао наћи још један клуб. Пре неколико дана је то открио фудбалски менаџер Свен-Горан Ериксон у подкасту "Sacked in the Morning".

Испричао је како је 2010. преговарао с Дејвидом о томе да га доведе назад у Енглеску, у фудбалски клуб Лестер, али је његова супруга Викторија "уложила вето" и онемогућила да се то догоди.

Фото: Профимедиа

 

"Питао сам Бекама на фудбалском догађају и тамо је била његова супруга. Пре вечере смо разговарали. У то време сам био ангажован у Лестеру, па сам му рекао: 'Кад твој уговор у Америци истекне, зашто се не би вратио у Енглеску, потписао за Лестер и одвео нас у Премиер Лигу'", испричао је Ериксон.

"Одговорио ми је: 'Можда, да'. Није хтео да каже не. Онда је Викторија рекла: 'Свене, можеш ли да ме замислиш у Лестеру'", открио је менаџер.

 

"Рекао сам јој: 'Па можда не'", додао је Ериксон. То је насмејало Дејвида, који је открио Свену-Горану један детаљ.

Фото: Профимедиа

 

"Кад смо живели у Мадриду, то није било довољно отмено за моју супругу", рекао је менаџеру.

Фото: Профимедиа

 

"Тако се завршила расправа о Лестеру", закључио је Ериксон.

Иначе, један од синова Викторије и Дејвида професионално игра фудбал. Реч је о 20-годишњем Ромеу, који има уговор с америчким клубом Интер Мајами.

Ипак, многи истичу да се није сам пробио, него уз помоћ тате Дејвида, који је сувласник Интер Мајамија.

Подсетимо, Дејвид и Викторија су у браку од 1999. године, а осим Ромеа имају и синове Бруклина и Круза и ћерку Харпер.

Пар је пребродио и фудбалерову аферу са асистенткињом Ребеком Лус, а Бекам се више пута нашао усред оптужби да вара супругу. Тако је својевремено фотографисан и како напушта ноћни клуб у Мадриду с мистериозном женом.

(Стори.хр)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".