Током интервјуа се осврнуо на то на који начин би мушки свет требало да брине о себи, па је у том контексту поменуо и кога он сматра најзгоднијим мушкарцем на свету.

- Знате у свету глуме, пошто је то мој посао и њиме се бавим сваки дан... мислим да је то Пол Њумен.

Фото: Профимедиа

 

Зато што је тако грациозно остарио. И према свим извештајима био је заиста посебно, талентовано, топло и искрено људско биће - рекао је Пит и додао - А ако би требало да именујем неког од људи који су још увек међу нама, па морам да истакнем Џорџа Клунија, јер зашто да не? Када се говори о томе ја увек њега изоставим и он мене, тако да ето, овог пута Џорџ ово је за тебе! - одговорио је Пит.

Фото: Профимедиа

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)


Прослављени 58-годишњак не само да је упловио у предузетничке воде, он се окренуо и уметности, а сасвим је очигледно да глума није његов једини таленат.

Бред је додао и да његова тајна доброг изгледа није компликована - мало здраве хране и вежбања, али ништа опсесивно, рад на креативности, време са ближњима...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)


Наиме, Пит је недавно у финском граду Тампереу у Музеју уметности Сара Хилден представио своју прву јавну уметничку изложбу, изложивши своје вајарске радове.

Бред је одговорио и нам питање како види себе у будућности, а његов осврт на то је заправо важна животна лекција за све нас.

- Што сам старији, то више рамишљам о квалитету живота и трошењу времена, и сигурно ћу се посветити томе. Мислим да је након изолације многима било на уму то како проводе своје време, зашто су тако сатрвени, чему су посветили своје животе? И мислим да су породица и пријатељи на крају крајева све што је важно - рекао је он.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".