Кад је славна глумица била дете, њена мајка се предозирала и мала Деми је била присиљена да јој прстима чупа таблете из грла, а то је само део ужасне приче. Биографија чувене америчке глумице Деми Мур под називом "Inside out" подигла је много прашине, нарочито због неких детаља из глумичине младости о којима јавност ништа није знала.

Детаљи који су највише шокирали, али и потресли јавност јесу две страшне ствари које је млада Деми преживела због мајке.

Фото: Профимедиа

 

Наиме, када је била дете, њена мајка се предозирала и мала Деми је била присиљена да јој прстима чупа таблете из грла.

Када је имала само 15 година, мајка је допустила да Деми силује један мушкарац. Након гнусног чина, дао је њеној мајци око 400 долара и питао девојку: Какав је осећај бити продат?

– То је било силовање и одвратна мајчина издаја – написала је глумица у шокантној биографији. Убрзо након тога, Деми је напустила мајчину кућу и сама се отиснула у свет.

Са 17 година упознала је музичара Фредија Мура, са којим је написала три песме и удала се 1980. године. Били су у браку пет година. Само две године касније, удала се за глумца Бруса Вилиса, са којим је провела 13 година у заједници и са којим има троје деце – Румера, Скаута и Талулу.

Фото: Профимедиа

 

 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".