Иако су у почетку крили своју везу, екипа "Папарацо лова" ухватила је пар како се љубе на улици. Марија и Растко сада су открили колико пријају једно другом, а посебно Јанковић није крио колико је срећан, те је извесно да ће ускоро почети и да живе заједно.

Лепа водитељка и глумица, која се овог пролећа развела од архитекте Милана Миловановића, није желела да прича о детаљима везе са Растком, али је признала да је лудо заљубљена.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Paparazzo Lov // DNK

 

- Хвала вам на позиву, али ми желимо своју љубав да живимо ван медија - рекла је Марија, а њен нови дечко је додао да му одавно није било тако лепо у љубави:

- Све је у најбољем реду, наша прича је баш лепа! Прија ми веза са Маријом, лепо нам је кад смо заједно. То је све што засад могу да кажем...

Фото: Принтскрин/Инстаграм/mare.veljkovic

 

Подсетимо, Марија се овог пролећа, после десет година брака, развела од архитекте Милана Миловановића, с којим има троје деце.

- Деца и ја имамо нови животни простор. Мада растављени, ми смо мама и тата и то ћемо бити до краја живота. Родитељи смо већ деценију, а то није мало. Требало нам је време да бисмо се организовали. Он је остао у нашем стану, а ја сам се са децом и кучетом преселила у свој девојачки, у коме нисам била од 2009. године. Није лако, али наставиш живот... - причала је раније водитељка.

(Информер)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Маша Мемедовић слике са летовања 2022

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".