Након паузе од две године у музичкој каријери, певачица Анабела Атијас се поново вратила на сцену.

Како каже, разлог томе су понуде песама које баш не одговарају њеном темпераменту и карактеру.

- Изгледа да ме композитори који ми шаљу песме погрешно процењују, не бисте веровали шта ми људи шаљу. Или неке најнежније баладе, тешко да за оно што сам чула могу рећи да сам то ја - казала је Атијасова.

Фото: АТА имагес

 

Певачицина старија ћерка Луна Ђогани је кренула њеним стопама, а на питање да ли ће се и млађа наследница одважити да закорачи у свет музике и сними дует са мамом, Анабела каже:

- Неће се сигурно никада десити зато што волимо две потпуно различите врсте музике, мада никад се не зна (смех), али мислим да не треба да мешамо бабе и жабе. Ако би се десило да она сутра заплови у те воде треба да гради свој правац и своју причи. Не треба да улази оно у чему сам ја, а оно што она воли, па ја бих била смешна у томе - казала је она.

Фото: АТА имагес

 

Иако има стабилну везу са Андрејом Атијасом, пеачицу су повезивали са млађим колегом, Александром Мисојчићем Xандером са којим је имала неколико наступа током летње турнеје, али Анабела више не мари за то и све схвата као - шоубиз.

Фото: АТА имагес

 

- Немам више проблем са тим, апсолутно се више не правдам. Очигледно је да људе све то у вези са мном занима и не смета ми зато што сам ја сада толико посложила све у својој глави и схватила како све то функционише. Иде то уз ово чиме се бавимо, па нисмо изабрали да се бавимо пољопривредом или не знам ни ја чиме, већ јавним послом - испричала је Анабела за "Grand Online".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Павловић у атрактивном издању

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".