- Baka Prase je zaljubljen u mene. On želi da bude sa mnom. On je Petar Pan, dečak zarobljen u telu muškarca. Mnogo je nesiguran dečko u sebe. Trpeo je zlostavljenje u školi, kako sam čula, pa je zato i radio devojčicama na internetu ono što je i sam trpeo u školi - počela je izlaganje Jovana.

- To je trauma kakvu sam i ja prošla, ali je važno istaći da sam ja posle psihičkog zlostavljanja u školi postala dobar čovek, a on zao. To mu ne treba. Ja sam prerasla tu situaciju tako što sam se ostvarila, a on nije. On želi da bude šoumen. Možda da mu Željko Mitrović ponudi neku emisiju.

Foto: Jutjub printskrib/Baka Prase

 

- Ja njega ne mrzim. Žalim ga. On je nesnađen muškarac kom želim da prestane da mrzi žene. Mislim da je njega odbila neka žena u mladosti, pa zato mrzi žene. On se potajno "pali" na mene jer takvi vole jake žene koje su im potrebne da ih podrže, ali ja ne mogu da ga podržim jer pogrešno radi stvari - dodala je Jeremićeva.

- On je napao Željka čime je pokazao da nije mudar. Ide biciklom na Rusiju jer je Željko institucija. Povređuje sam sebe i zato će trpeti bolan proces transformacije. Ne možeš da napadaš Željka koji je toliko toga napravio i učinio tolika dobra dela. Mogao je da se čuje sa njim i da na drugačiji način izglade odnose, a ovako je krenuo u utakmicu koju će izgubiti. Olupaće se mnogo.

 

- Ja ne mrzim Praseta. On mi je čak i drag jer lupa gluposti. Ipak, dobiće tužbe. Videću se sa advokatom u subotu. Sve možeš da mi diraš osim obrazovanja i načina na koji sam uspela. Ja nikada nisam oralno zadovoljavala bilo koga da bih imala emisiju. Ja sam trpela sankcije jer nisam htela da budem ljubavnica političaru - istakla je voditeljka.

- Ja sam moćna i dominantna jer nisam radila takve stvari. Čula sam da je Prase bio manji od makovog zrna na današnjem saslušanju, ali ne znam šta je istina. Vreme će pokazati. Biće ono: "Terali ste lisicu, isterali ste vuka". Čula sam i da će se naći i povezanost Bake Praseta sa menadžerom Bube Korelija i DŽale Brata koji je dilovao drogu po školama. Ne znam šta je tu istina, ali biće mnogo novih stvari.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".