Slavna glumica Milena Vasić i reditelj Jug Radivojević duži niz  godina neguju skladan brak, a njihova ljubav je prava filmska priča koja je počela je još u  ranoj mladosti. NJih dvoje je život razdvojio u jednom momentu, a prvi muž Milene Vasić kog je zavolela u tom periodu, malo je poznat u javnosti.

Dok su studirali, Milena je bila u vezi sa sadašnjim suprugom, Jugom Radivojevićem. Veza se nije završila slavno, Jug se oženio i dobio sina Vuka, dok je Milena uplovila u bračne vode sa Jakšom Ražnatovićem kada je imala 22 godine i sa njim dobila  ćerku Lanu i sina Nikolu.

Brak je ipak okončan, a Jakšu koji je očarao popularnu glumicu nismo imali prilike da viđamo u njenom društvu.

 

 

Sada je na Instagram profilu književnice Vesne Radusinović osvanula fotografija prvog muža Milene Vasić. Jakša je rođak Vesne Radusinović.

Glumica je nakon razvoda od bivšeg partnera obnovila vezu iz mladosti sa direktorom Beogradskog dramskog pozorišta, krajem 2014. godine su se venčali, a početkom 2015. godine dobili su sina Lava.

- Bilo jednom pod maslinama - napisala je Vesna u opisu fotografije. 

Foto: Printskrin/Instagram/vesnaradusinovicofficial

 

 

- Jug i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju među nama, a onda se on oženio, a ja sam se udala, pa je Jug dobio sina Vuka, a ja moje Nikolu i Lanu. Nakon što smo oboje izašli iz zajednice, opet smo se sastali i evo trajemo. Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im: "Jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi" - ispričala je ranije Milena Vasić.

(Stori)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".