Бојана је постала позната као сестра Богдане Ражнатовић, супруге Вељка Ражнатовића, а њихову свадбу је такође пратила читава јавност пре три године.

Фото: АТА имагес

 

И једни и други су испоштовали обичаје које налаже наша традиција, али ипак, колико постоје подударности, толико су се ове две свадбе у много чему разликовале.

Како су сестре Родић из Титела и Вељко и Мирко су ишли у њихово родно место, како би их "откупили". И Цецу Ражнатовић и Гоцу Божиновску су сачекали Родићи са чутуром, а обе певачице су испред капије испиле ракију.

Потом су се и Вељко и Мирко латили пушке, па из првог пута погодили јабуку коју су Родићи поставили за будуће зетове. Бојанини и Богданини родитељи су се отворили, па зетовима поклонили по кућу у Тителу.

Фото: АТА имагес

 

Оно што је све интересовало јесте за колико су младе купљене, а како се наводи, Шијан је за Бојану дао 50.000 евра, док је Вељко за Богдану дао 20.000 евра. Поред тога, Бојана је имала три венчанице, а њихова цифра досеже преко 10.000 евра, док је њена сестра Богдана имала две, од тога је једна венчаница њене свекрве Цеце, те је она имала већу емотивну вредност. Иначе, познато је колико су Ражнатовићи везани за цркву и Храм Светог Саве, те су се управо тамо Богдана и Вељко заветовали на вечну љубав, док су Шијан и Бојана судбоносно ''ДА'' изговорили у цркви Свете Петке у Сурчину.

За обе свадбе је интересантно да је дан пред велики дан киша падала као из кабла, а јутро на дан свадбе је освануло сунчано и ведро, што је обрадовало обе породице.

Фото: АТА имагес

 

Иако су обојица са сватовима долазили у Тител, код Вељка је било и жена, па је поред његове мајке Цеце ту била и сестра Анастасија, које су му највећа подршка, али и друге припаднице лепшег пола, док је Мирко Шијан забранио свим женама, осим својој мајци да буду у сватовима.

Око пет стотина званица се код Ражнатовића веселила у луксузном хотелу у престоници, а до раних јутарњих часова су их забављали бројни певачи, док су се припадници читаве естраде која се нашла на весељу латили микрофона. Шијан није желео да иде даље од родног места, те је свадбено весеље од око 300 званица уприличено у једном ресторану у Јакову.

 

 

Оно што су многи приметили такође, јесте да су за ове три године Родићи реновирали кућу, те је сада уместо ниско нанизаних цигли и дрвета, све зазидано, подигнуто у висину, а обичну капију, је заменила грандиозна гвоздена капија, док је зелена фасада сада у крем нијанси и одише луксузом.

Јасно је да су се све породице потрудиле да направе гала весеље за своје наследнике и наследнице, а да ли је Шијанова свадба успела да надмаши Вељкову, која носи епитет ''свадбе деценије'', остаје да видимо.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".