Иван Маринковић ће заувек остати упамћен као бивши муж Гоце Тржан, иако већ годинама покушава да се отараси тог епитета и упорно се представља као “тата ријалитија”. Иван је, наиме, након развода од певачице 2011. године започео ријалити каријеру, а после “Фарме” и “Парова” недавно је ушао и у “Задругу” Пред улазак у Пинков ријалити Маринковић је у великој животној исповести за Хит решио да први пут, после 11 година од развода, исприча све тајне брака који га је обележио за цео живот.

Фото: Инстаграм принтскрин/ivanmarinkovic79_official

 

 

- Искрено, био сам велики Гоцин фан, једва сам чекао да је упознам! Почео сам да радим као конобар у једном кафићу у Београду 2005. године, а упоредо сам продавао фирмирану гардеробу у бутику, где ми се остварила велика жеља! Гоца је једног дана дошла ту и тад смо се први пут видели. Онда је често свраћала и куповала ствари од мене. Поверила се нашој заједничкој другарици да јој се допадам и тражила јој мој број телефона - почиње причу Маринковић за Хит и додаје да није веровао да ће успети да заведе поп звезду:

- Нисам ни сањао да ћу успети да је смувам, а камоли да се оженим њом. Први се*с нам је био у Дому синдиката, али не бих откривао тачно у ком делу дворане и како је све изгледало…

После годину дана стали су пред олтар.

Фото: Сарић С.

 

 

- Убрзо после венчања, у априлу 2007. Гоца се породила и добили смо ћерку Лену. То су биле године када смо се много волели. Признајем, имали смо доста трзавица и падова у браку, али и много лепих момената, које ћу памтити цео живот.

Међутим, ствари су кренуле низбрдо и њихова љубав је почела да бледи.

- У једном моменту почео сам да се понашам као детектив. Пратио сам је и нахватао је са другим мушкарцем на делу! Покушао сам да пређем преко тога, али нисам успео… Због тога смо се и развели. Занимљиво је да је она прва поднела захтев за развод иако сам је ја ухватио у неверству. Признајем да ми није било лако због нашег растанка. Породице су покушале да нас помире, али безуспешно.

Фото: АТА имагес

 

 

Иван је отад у лошим односима и са ћерком Леном (15).

- Лену нисам видео четири године. Комуницирамо преко порука, али она нема жељу да ме види и не желим да је оптерећујем тиме. Јави ми се понекад и пошаље ми поруку. Недавно ми је показала шта је носила на малој матури. Волео бих да се поново зближимо и чешће виђамо - прича Маринковић и наглашава да је бившој супрузи исплатио сву алиментацију коју је дуговао:

- Сва дуговања сам измирио и сада редовно плаћам сваког месеца. Ускоро треба да ми скину хипотеку која је стављена на мој стан због тог дуга.

(Објектив)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".