Миљана је такође одговорила људима који су писали да је њен изабраник заправо дечко њене мајке Марије, а не њен.

Фото: АТА имагес

 

 

- Уписаћу Ненадово име на папирима где би требало да стоји име Жељковог оца, зато што га он 100 пута више воли - сопштила је Кулићка која се потом осврнула на тежак период који је сада иза ње:

- Знам да вам је било жао, а ја сам тек сада свесна да сам могла да умрем... Имам ноћне море због тога сада, али све је прошло добро на крају. Смршала сам 22 килограма и на специјалном сам режиму исхране, још увек - рекла је Миљана, а онда дала реч Бебици који је открио који му је тренутак био најтежи:

- Стално смо били у болници, свима нам је било тешко... Али најгоре је било када смо погледали у њен кревет који је у једном моменту био празан! Пресекли смо се, мислили смо да се десило најгоре, а онда су нам рекли да само желе да јој промене кревет и да је са њом све у реду... - рекао је Ненад.

Фото: Инстаграм принтскрин/nenad.macanovic

 

 

Кулићева је одговорила и на питање када улази у "Задругу 6":

- Не знам када тачно улазим, али сигурно улазим и једва чекам да уђем. Желим да ставим тачку на све спекулације о мени. Само бих да додам да мислим да су болесни они људи који су причали да су моја мајка и Бебица у вези, то су болесници... Идем сада да једем банана сплит - завршила је Миљана своје лајв обраћање фановима.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

Ђанију направили круну од пара

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".